Menu

LEX File Exchange EA Support Files
SC4 Wikipedia Network Addon Mod
Dependencies Chat

Author Topic: How Do I Build Railroads?  (Read 352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chillaustin

  • Forums Inhabitant
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation: 0
How Do I Build Railroads?
« on: July 08, 2019, 02:19:52 PM »
This may be a bit of a dumb question, but whenever I put a rail behind a rail station, nothing seems to happen and there is no usage of the rail system. I have another rail station at the end of the rail that goes to a neighbor city so the passengers can get off in the residential area. Maybe there is something I am missing here.

Offline Indiana Joe

  • NAM Team
  • Forums Governor
  • *
  • Posts: 449
  • Reputation: 2
  • Of Fruit Flies and Bananas
Re: How Do I Build Railroads?
« Reply #1 on: July 08, 2019, 02:50:52 PM »
Sims will only use transportation to travel to and from work.  If you have two stations in residential areas, they will not travel between them.  The game doesn't simulate any travel for pleasure, entertainment, or vacation.

Also, welcome to the community!  It's nice to see new people trying out the game, 16 years in and counting.   &apls

Matt

Offline Wiimeiser

  • Forums Senator
  • *
  • Posts: 621
  • Reputation: 0
  • Pink horse, pink horse
Re: How Do I Build Railroads?
« Reply #2 on: July 08, 2019, 09:56:10 PM »
In fact, I don't think they even travel for commerce, commercial zoning not on a congested road will cause commercial demand to drop like a brick IIRC
Pink horse, pink horse, she rides across the nation...